Page content

Nectar LinkedIn Checklist met 78 tips

article content

Nectar LinkedIn Checklist met 78 tips

LinkedIn

Bijna iedereen die ik op LinkedIn bezoek, kan wel iets aan zijn profiel verbeteren. En eerlijk gezegd zie ik voor mezelf ook nog wekelijks verbetermogelijkheden. LinkedIn is in B2B het belangrijkste sociale medium dat er bestaat. Het platform heeft in de loop der tijd enorm veel mogelijkheden gekregen. Als jij gevonden wilt worden door je doelgroep, haal dan alles uit LinkedIn wat erin zit. Daar ga ik je bij helpen met deze Nectar LinkedIn Checklist die maar liefst 78 tips bevat.

Opbouw van de Nectar LinkedIn Checklist

Vandaag lanceer ik de Nectar LinkedIn Checklist om LinkedIn beter in te zetten als acquisitie-instrument. Ik heb de tips overzichtelijk gerubriceerd in 7 hoofdstukken: je profiel, je netwerk, acquisitie, kennis delen, stimuleren profielbezoek, stimuleren conversie en meten. Het is echt een checklist en de tips zijn dan ook niet voorzien van een uitleg. Ik heb bij het samenstellen van de lijst gebruik gemaakt van tien publicaties. Je vind de links naar die publicaties in het document. Wil je echt meer weten en leren van LinkedIn, dan kun je het beste contact opnemen met Judith de Pagter van DeLinkedInTraining.nl, die verschillende LinkedIn trainingen verzorgt.

Eerste in een serie Inbound Marketing Checklists

De LinkedIn checklist is de eerste in een serie. Het goed uitvoeren van inbound marketing (zorgen dat je op het juiste moment en op de juiste plaats gevonden wordt door jouw doelgroep) vraagt enerzijds om het uitdenken van een goede strategie en anderzijds om het nauwgezet en gedisciplineerd uitvoeren daarvan. Dat laatste kost veel tijd. Met de Nectar Inbound Marketing Checklists wil ik je helpen om je strategie effectiever uit te voeren en hierop tijd te besparen. Zodat je meer tijd overhoudt voor strategie. Ik zal de checklists met enige regelmaat actualiseren omdat er natuurlijk voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Volgende checklists die je kunt verwachten zijn: bloggen, zoekmachineoptimalisatie en twitter.

Abonneer je op volgende versies en andere checklists

Download hier de Nectar LinkedIn Checklist. Je kunt de checklist ook in Excel krijgen, wel zo handig om je acties af te vinken en zelf aantekeningen te maken. Stuur mij een e-mail en ik stuur je de checklist in Excel toe. Je abonneert je dan tevens op periodieke updates en de andere checklists die gaan volgen.

Samen kunnen we de checklist nog beter maken

Stuit je bij het gebruik van de checklist op fouten of heb je aanvullende tips? Stuur mij een e-mail en ik neem ze mee in de volgende versie.

Comment Section

0 reacties op “Nectar LinkedIn Checklist met 78 tips

Plaats een reactie


*