Helpt professionele dienstverleners 

aan meer opdrachten

Marketingbureau voor professionele dienstverleners

Nectar Marketing is het B2B marketing adviesbureau, dat professionele dienstverleners en professionals helpt om meer opdrachten te verwerven. Nectar biedt diensten aan marketing teams, aan teams van professionals en aan individuele professionals. De 5 verkoopstrategieën voor professionele dienstverleners fungeren hierbij als kapstok (zie model hiernaast). De diensten van Nectar Marketing bestaan uit advisering, coaching, workshops en projectmanagement. Hierbij maak ik gebruik van flexibele projectmanagement technieken uit Agile en Scrum, vertaald naar de dyanmiek van professionele dienstverleners. Lees hierover meer in mijn blogs “Hoe krijg ik mijn professionals aan het bloggen” en “Haal meer rendement uit je bankzitters met Agile”.

Wie ben ik?

Het is mijn missie om professionele dienstverleners en professionals te helpen bij de versterking van hun marketing en verkoop. Dat doe ik met behulp van workshops, maatwerkadvies en marketing programma’s.

Tot 1 augustus 2015 was ik werkzaam als marketingmanager bij DHV, later Royal HaskoningDHV. Hier heb ik de inbound marketing-aanpak geïntroduceerd: gevonden worden in plaats van zenden. Daarvoor heb ik gewerkt als Directeur-bestuurder van Almere City Marketing, managing consultant bij Berenschot en marketing manager bij Connexxion.

Ik ben een strategisch denker, die in staat is om strategieën te vertalen naar concrete oplossingen.

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ben Senior Marketing Professional, een internationaal erkende titel voor ervaren marketeers, die hun kennis via permanente educatie op peil houden. Om team te helpen flexibel en slagvaardig te veranderen, maak ik gebruik van methodieken van Agile en Scrum. Ik heb daarvoor het certificaat Agile Scrum Foundation e-CF Level e-2 behaald.

Wat anderen over Nectar Marketing zeggen

Nectar Marketing werkt voor klanten als Valori, B&A Groep, Rigo, NLO, Royal HaskoningDHV, de Jaarbeurs, Buitenhek Plus, Loof Trainingen en Transcriptum. Lees hier wat klanten over Nectar Marketing schrijven:

Hoe Nectar bijdraagt een een betere wereld

Als ondernemers hebben wij een verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een leefbare en sociale wereld. Hoe Nectar dit invult, lees je op de pagina MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).