Wat opdrachtgevers 

zeggen over Nectar Marketing 

Carel Kouwenhoven, board member 

Valori

"Hans heeft een aanpak geschreven met als doel Valori op meer strategische wijze marketing te laten bedrijven.

Dat heeft er toe geleid dat er meerdere projecten door Hans ter hand zijn genomen om dat te realiseren.

Hans doet dat met verstand van zaken en zeer proactief. Hij is het prototype van de adviseur, die zijn adviezen tot werkelijkheid wil converteren. Erg prettig om met hem te werken."

Katheleen Poels, 

business developer 

Royal HaskoningDHV

"Hans Snel heeft met ons management team gewerkt aan marktplan 2016. Hans is goed thuis in de wereld van de marktsegmenten en de product-markt matrices gecombineerd met een goede kijk op de trends en behoeftes in de wereld van de klanten van ingenieursbureaus. Daarmee voor ons een ideale gesprekspartner. Hans faciliteert prettig en doelgericht, aan het einde van de dag heb je een resultaat. Tenslotte proberen wij altijd zijn adviezen over inbound marketing te volgen want zoals hij ons leert: dat is het effectiefst."

Marlous Stal-Hilders, managing partner

NLO/NLO Shieldmark

"Ik heb Hans leren kennen als een zeer prettige pragmatische adviseur. Mijn team en ik hebben de workshop “De 5 verkoopstrategieën” bij Hans gevolgd. Heel fijn dat iedereen met zijn persoonlijke plan de dag afsloot en vervolgens de volgende dag in de praktijk met de stof aan de gang kon."


Meer opdrachtgevers

"Aan het eind van de dag lagen er uitgewerkte formats"

"Hans Snel heeft Transcriptum middels een workshop op uitstekende wijze geholpen om onze dienstverlening te laten aansluiten op de behoeften van onze klanten. Aan het eind van de dag lagen er concreet uitgewerkte formats voor de pagina's over onze dienstverlening."

"Ineens een minder grote opgave dan gedacht"

"Hans leidt een team met een mix van theorie en een praktische tool naar concrete handvatten om aan te sluiten bij de vraag van (potentiële) opdrachtgevers. Gevonden worden door opdrachtgevers is door de kleine opeenvolgende stappen die Hans je aanleert ineens een stuk minder grote opgave dan gedacht en maakt het ook gewoon leuk!"

"Op inspirerende wijze meegenomen op een koopreis"

"Tijdens een workshop zijn we met een aantal collega’s op een inspirerende wijze door Hans Snel van Nectar-marketing meegenomen op een koopreis. Niet alleen hebben we veel beter in de vingers gekregen hoe een effectief marketing- en acquisitietraject kan verlopen, maar hebben we en passant ook input gekregen voor onze ondernemingsstrategie. Een prima ervaring!"

Peter van Os, partner bij Rigo

"Het enthousiasme van de relatiebeheerders sprak voor zich"

"Hans heeft op een boeiende en verrassende wijze de Rijkwaterstaat relatiebeheerders van Royal HaskoningDHV opgeleid. Het was een waardevolle combinatie van intervisie en training waarbij veel ruimte was voor het uitwisselen van "best parctises". Hans, het was een plezier om met jou samen te werken en het enthousiasme van de relatiebeheerders sprak voor zich."
Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak