Verhoog je werkplezier met meer marketing- en verkoopvaardigheden

Ja ik wil 2x per maand een verkooptip

Voor de professional

Professional, herken jij één van de volgende situaties?

“Het is hollen of stilstaan: de ene maand zit ik boordevol werk en heb ik geen tijd voor acquisitie, de volgende heb ik geen werk en ben ik te laat met acquisitie”.
“Ik ben het liefst met mijn vak bezig en het bedienen van mijn klanten. Ik heb een hekel aan verkopen en vind mezelf ook geen verkoper. Maar van alleen terugkerende klanten kan ik niet rondkomen.”
“Ik wil een nieuwe koers inslaan, andere opdrachten werven. Maar ik word steeds gevraagd voor opdrachten die ik niet meer wil doen.”

Dan is het tijd om je marketing- en verkoopvaardigheden uit te breiden. Om nieuw ‘gereedschap’ toe te voegen en het heft weer in eigen hand te nemen. Met de 5 verkoopstrategieën voor professionals help ik je daarbij.

De 5 verkoopstrategieën voor professionals

De 5 verkoopstrategieën

In dit blog vertel ik hoe je als professional je eigen sales effectiviteit kunt vergroten. Met andere woorden hoe verkoop je meer in dezelfde tijd? Door een plan te maken gebaseerd op vijf verkoopstrategieën.  Lees hier het blogbericht.

Diensten voor de professional

Verkooptips

Gebaseerd op de 5 verkoopstrategieën voor professionals stuur ik je ongeveer twee keer per maand een praktische verkooptip. Laat je inspireren en verrassen.

Ja, stuur mij verkooptips

Workshops

Vergroot je instrumentarium. Maak kennis met de praktische in-company workshops van Nectar Marketing gebaseerd op de 5 verkoopstrategieën. 

Coaching

Gun jezelf een coach die jou helpt om nieuwe inzichten te vertalen in vaardigheden en die vaardigheden te integreren in jou manier van werken.

"Ja, ik wil twee keer per maand een verkooptip!"

Meld je aan en ontvang mijn direct toepasbare verkooptips

50%
Aanmelden
Your information is safe with us