Marketingworkshops: 

maak direct je eigen plan

Naar workshops

Uniek kennismakingsaanbod: 

miniworkshop 5 verkoopstrategieën voor €495,-

(1 uur, maximaal 20 deelnemers)


Na 1 uur weet iedere deelnemer waar zijn kansen liggen!

In-company workshops van Nectar Marketing

Het liefst wil je dat de professionals in jouw adviesgroep zich als ondernemers gedragen en de marketing en verkoop van hun expertise in eigen hand nemen. Dat begint met het bijbrengen van de marketing- en verkoopvaardigheden. 


Je leert het snelst door de lesstof direct in de praktijk toe te passen. Daarom heeft Nectar Marketing een aantal in-company workshops ontwikkeld, die zich kenmerken door:

  • Afwisseling van theorie en praktijk
  • Veel interactie
  • Professionals maken direct hun eigen plan


Nectar Marketing biedt de volgende workshops aan:

  • Marketingstrategie voor business unit of adviesgroep
  • Maak je eigen verkoopplan aan de hand van de 5 verkoopstrategieën
  • Zorg dat je gevonden wordt door je doelgroep (thought leadership)


De workshops staan hieronder toegelicht. Vraag vrijblijvend een digitale brochure aan. Of maak gebruik van de unieke aanbieding van een miniworkshop 5 verkoopstrategieën (zie hierboven).


Staat jouw onderwerp er niet bij? Neem contact met mij op voor het samenstellen van een specifiek programma. Bijvoorbeeld over:

  • Winnende offertes schrijven
  • Effectiever netwerken
  • Meer business dankzij excellente dienstverlening
  • Haal meer business uit je beursdeelnameOpdrachtgevers aan het woord

"Ik heb Hans leren kennen als een zeer prettige pragmatische adviseur. Ik en mijn team hebben de workshop “De 5 verkoopstrategieën” bij Hans gevolgd. Heel fijn dat iedereen met zijn persoonlijke plan de dag afsloot en vervolgens de volgende dag in de praktijk met de stof aan de gang kon."

Marlous Stal-Hilders, Managing Partner NLO

"Hans leidt een team met een mix van theorie en een praktische tool naar concrete handvatten om aan te sluiten bij de vraag van (potentiële) opdrachtgevers. Gevonden worden door opdrachtgevers is door de kleine opeenvolgende stappen die Hans je aanleert ineens een stuk minder grote opgave dan gedacht en maakt het ook gewoon leuk!"

Yorick van den Berg, Senior Adviseur bij B&A Groep

"Tijdens een workshop zijn we met een aantal collega’s op een inspirerende wijze door Hans Snel van Nectar-marketing meegenomen op een koopreis. Niet alleen hebben we veel beter in de vingers gekregen hoe een effectief marketing- en acquisitietraject kan verlopen, maar hebben we en passant ook input gekregen voor onze ondernemingsstrategie. Een prima ervaring!"

Peter van Os, partner bij Rigo

Marketing workshops

Marketing strategie

In deze workshop van 3 maal 4 uur maak je met het team een portfolio-analyse, bepalen jullie aan de hand hiervan op welke product-marktcombinaties jullie .je gaan richten en maken jullie voor iedere product-marktcombinatie een marketingplan. De ideale workshop als start van de jaarplancyclus.

5 verkoopstrategieën 

op 1 dag

Aan de hand van de 5 verkoopstrategieën voor professionals maakt iedere professional zijn persoonlijke verkoopplan. Aan het eind van de dag is het verkoopplan klaar voor de start.

Gevonden worden 

door je doelgroep

Wil je nieuwe doelgroepen bereiken? Klanten die jullie bedrijf en expertises nog niet kennen. Dan is het van belang om op een slimme manier jullie kennis te gaan delen. In deze eendaagse workshop verkennen we de doelgroep en zijn koopreis, definiëren we de gewenste content en gaan we zorgen dat de doelgroep jullie gaat vinden als ze op zoek zijn naar een expert.